Szolgáltatásaink

Belföldi és nemzetközi szállítmányozás

A cég már alapítása óta (2004) foglalkozik nemzetközi szállítmányozással. Kezdetben a tulajdonosok és őket segítő profi szakmai gárda precíz és kitartó munkájának volt köszönhető hogy a cég megbízóink elégedettségére évről évre meg tudta őrizni rugalmasságát, precíz munkavégzését, megbízhatóságát.

Természetesen a változás, a fuvarpiaci igények felmérése, követése elengedhetetlen egy dinamikusan működő, fejlődő cég életében. Igyekszünk felmérni megbízóink igényeit és számukra a legmegfelelőbb fuvarozási módot, gépkocsi típust, költséghatékony megoldást ajánljuk. Tevékenységünk fő működési területe elsősorban az Európai Unión belüli árufuvarozás és Svájc.

Főbb célországok:

  • Németország
  • Benelux Államok
  • Anglia
  • Svédország
  • Ausztria
  • Olaszország
  • Spanyolország
  • Svájc
  • Franciaország
Megbízásainkat teljesítő járművek mobiltelefonnal ill. műholdas követőrendszerrel felszereltek, így a rakomány mozgásáról bármikor információt tudunk adni megbízóink részére.

Megrendelőinknek személyre szabott szolgáltatást tudunk nyújtani, akár kötött határidőkről, részrakományokról vagy just-in-time rendszerű fuvarozásról legyen szó. Munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Gyűjtőfuvarozás

A klasszikus értelemben vett gyűjtőáru szállítmányozást az Brother Trans  Kft.Európa különböző irányai felé hosszú évek óta végzi, melynek alapja, hogy cégünk megalakulása óta hivatásszerűen foglalkozik részrakományok nemzetközi szállítmányozásával és vámkezelésével.

A küldeményeket igény szerint induló gyűjtőraktár és érkező gyűjtőraktár, vagy háztól-házig szállítjuk, biztosítjuk az áru export / import vámkezelését. A szállítás ideje alatt folyamatos tájékoztatást nyújtunk, mind a feladó, mind pedig az átvevő számára a küldeményről.

A gyűjtőforgalomban, tetszőleges méretű és tetszőleges mennyiségű árut szállítunk, heti rendszerességgel.


Kérésére megküldjük díjtételeinket, melyek kedvezőek és alkalmasak hosszútávú kapcsolatunkban megfelelni az ön elvárásainak.


Raktárlogisztika

Cégünk szolgáltatás-portfóliójában a belföldi és nemzetközi szállítmányozáson túl a raktározási, raktárlogisztikai tevékenység is megtalálható, amelyet 2011. szeptember 1-től új raktározási helyszínen (Hatvan, Pintér István út 1.) nyújtjuk megbízóinknak. 

Szolgáltatásaink:

            -Tárolás fedett és nyitott tárolóterületen

            -Betárolás,kitárolás

            -Kézi és gépi anyagmozgatás

            -Komissiózás, árukiszedés, egységrakomány-képzés

            -Csomagolás, pántolás, fóliázás

            -Számítógépes készlet-nyilvántartás

            -Kamerarendszer 

A raktározás, az áruelőkészítés, a csomagolás és az elosztás mellett megrendelői kívánságra számítógépes raktárkezelést, és megrendelőkre szabott kiértékelést is végzünk.
Az áruelosztás megszervezése megbízható szállító rendszerekkel történik.

Minden követelménynek igyekszünk eleget tenni, és ha Ön úgy kívánja, végigkísérjük a projektjét, már a tervezési szakasztól kezdve.
Ezenkívül a már meglevő logisztikai megoldásokat kívánságra beleillesztjük az általunk tervezett rendszerünkbe, és segítünk Önnek optimalizálni azokat.