Bemutatkozás

Cégünk, a Brother Trans Kft. 2004-ben kezdte meg tevékenykedését, amely egy 100%-ban magyar tulajdonú ,családi vállalkozás. Tulajdonosai aktívan részt vesznek a működésében és irányításában. Fő profilunk a nemzetközi és belföldi árufuvarozás, szállítmányozás, amelyet vállalkozásunk már több mint 9 éve sikeresen végez.2011-ben bővült a szolgáltatásaink köre raktározással.

2011-ben átadott új telephelyünkön amely Hatvanban található létesült a logisztikai raktárunk.

Ez idő alatt rendkívül hasznos tapasztalatokra tettünk szert az árumozgatás jellegzetességeivel kapcsolatban.

A személyi és tárgyi fejlesztések eredményeként a kezdeti 2 fővel szemben cégünk jelenleg 18 munkatársat foglalkoztat. A járműparkunkat tekintve is hasonló fejlődés ment végbe, már több mint 17 db tehergépkocsival dolgozó fuvarozó céggé fejlődtünk.

2011 májusában költöztünk új, saját tulajdonú telephelyünkre, mely Hatvanban, a Pintér István út 1. alatt található. Telephelyünk 5000m2 alapterületű. Ezen területen belül helyezkednek el 1000m2-en az irodák és a műhelyünk,raktárunk A gépjárműpark megbízhatóságát és szakszerű karbantartását saját műhelyünk által garantáljuk! A gépjárműparkunk átlag életkora 1,5 év. 
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkakörülmények biztosítására és a jól képzett, megbízható szakemberek foglalkoztatására és megbecsülésére.